torstai 9. elokuuta 2007

Kääntösädeasiaa

Muuan innokas lukijani muistutti minua kommentissaan suosikkiaiheestani: WC-tilojen kääntöympyrät. Paitsi että maailmani on nyt laajentunut kokonaan uudella ulottuvuudella (siis onko WC-tiloissa muutakin tärkeää kuin laattojen väri sekä sopiva valaistus meikkaamista ajatellen?????), tämä asia myös pohdituttaa. Kas Rakennusviranhaltija kun kertoi, että WC-tiloissa pitää mahtua kääntymään pyörätuolilla.

Jos uskomme Rakentajaa, ja miksikäs jättäisin uskomatta, onhan hän Suuri Guruni ja Elämäni Valo *suukkoja*, niin pientaloissa moista ei edes tarvitsisi huomioida. Tämän tiedon hän muistaakseni oli kaivanut jostain pimeästä arkistosta pölyttymästä tai jotain....... Minun elämääni nyt ei kauheasti hetkauta vielä, että mahtuuko kylpyhuoneissamme pyörimään rullatuolilla tai muutenkaan pyöriskelemään *punastus*. Sen sijaan Rakennusviranhaltijaa asia kovasti kiinnostaa (pervo!!).

Mielenkiintoisen asiasta tekee, ettei sitä oltu mainittu yhdessäkään hänen kanssaan käymässämme palaverissa ennenkuin menimme sitten oikeasti rakennuslupaa hakemaan. Yhtäkkiä se olikin Maailman Tärkein Asia, kuvat piirrettiin uusiksi ja nyt meilläkin on sitten tilaa pyöriskelylle..... miksi Maailman Tärkeimmistä Asioista mainitseminen hyvissä ajoin, esim. loogisesti ennen virallisten kuvien tulostamista, on niiiiiiiin hankalaa. Ja sitten miehet väittävät olevansa järkeviä ja rationaalisia *iso huokaus*

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi Rakennusviranhaltija kelpuutti kylppäriin katkoviivalla piirretyn pönttövarauksen täyttämään nämä potentiaalisen pyörätuolin vaatimat potentiaaliset kääntöympyrät eikä tarvinnut piirtää alakertaa uudestaan isomman vessan takia.

Heidi kirjoitti...

En vaan silti ymmärrä, miksi Rakennusviranhaltijaa niiiiin kovasti kiinnostaa meidän pyöriskelymme kylppärissä?

Vai onko se niin, että Rakenuusviranhaltijalla on isompi kääntösäde? Eikai hän nyt kuvittele tulevansa pyörimään kylppäriimme????