sunnuntai 26. elokuuta 2007

Henkilökohtainen Huoltomies

Tänään ajellessamme tontille tulin tokaisseeni Rakentajalle, että haluan muuttaa kerrostaloon. Kun siellä voin soittaa huoltomiehelle, jos tulee jotain pientä fiksattavaa. Rakentaja tästä suivaantuneena esitteli minulle uuden konseptin, Henkilökohtainen Huoltomies. Minulla on kuulemma sellainen.

Kerrotaanpa hieman Henkilökohtaisesta Huoltomiehestäni. Tänä aamuna pienessä viini-illan jälkeisessä maistissa olisin kovasti tarvinnut Henkilökohtaista Huoltamista. Vaan oli herralla kiire rakentamaan... no, kahvit Huoltomies sentään keitti, nekin tosin hain itse keittimestä *huokaus*

(Kiitos naapureille muuten. Ainakin toinen viini oli kovasti hyvää...)

Tämän jälkeen lähdimme raksalle, ainoana eväänä pullollinen vettä (senkin otin itse matkaan). Ei puhettakaan Henkilökohtaisesta Eväshuollosta. Siellä Henkilökohtainen Huoltomies onnellisesti piti palaveria pääsuunnittelijan ja sähkösuunnittelijan ja timpurin kanssa. Itse palelin ja olin nälkäinen ja kiukkuinen ja pääkipuinen monta tuntia, ennenkuin saimme lähdettyä kotiin syömään. Kotimatkalla piti sitten "nopeasti poiketa" takkaliikkeen kautta tilaamaan takka. Ei se ollutkaan onneksi kuin sellainen parin tunnin lenkki...

Henkilökohtaisen Huoltomiehen kunniaksi voidaan sanoa, että hän sentään kotona ymmärsi taikoa nopeasti ruokaa pöytään. Sen ja parin tunnin päiväunien jälkeen olen taas melkein oma itseni. Se ei välttämättä ole pelkästään hyvä asia sekään ;-))))

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Tänään Henkilökohtainen Huoltomies oli kamalan kulta ja oli laittanut kahvia valmiiksi keittimeen. Kun lähti töihin ja jäin vielä unille.

*pusuja*