tiistai 28. elokuuta 2007

Koska Kaivuri tulee???????

Elämää hallitsee nyt Suuri Jännitys. Koska tulee Kaivuri????? Eilen kävimme tontilla pällistelemässä timpurin Kaivuria varten väsäämiä hienoja kulmamerkkejä... siinä ne naruseinät nököttivät kuin odottaen, että huonekalut tulisivat paikalle. Kysyinkin Rakentajalta, että koska luonnonmukaisuus on nyt muodissa, emmekö vaan voisi elellä naruseinien sisäpuolella. Säästyisimme monelta rakentamisen tuskalta...

Asiaa ei yhtään helpota, että vastaava mestarimme kertoi sen olevan mahdollista, että Puuha Pete pääsisi ohjaamaan. Siis jos Äiti antaa luvan. Tästä on tullut oiva kiristyskeino: jos et syö nätisti, et varmasti saa ohjata Kaivuria ;-)))))

Kaivuri on kuulemma Keltainen. Sehän on selvä juttu, totesi Puuhis. No niinpä tietysti, olisihan Äidin nyt se pitänyt ymmärtää... se on yhtä itsestäänselvyys kuin se, että Rolle on vihreä ja Hyrre on oranssi. Itse näin suosikkiraittini Kehä III:n varressa ihanan pienen lilan Kaivurin. Taidan yön pimeinä tunteina käydä nappaamassa sen kainaloon, se kun on syötävän suloinen.

Kaivurin odottelutunnelmissa raportoivat Äiti & Puuhis.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitäkää kulmamerkeistänne kiinni kynsin ja hampain...meiltä mokomat oli siirretty. Ja taas saa pulittaa pari sataa egeä siitä hyvästä, että saadaan ne takas paikalleen. Hrmph.

Heidi kirjoitti...

Kääk, näpit irti meidän kulmamerkeistä. Viisainta virittää joku miinakenttä tms suojaamaan.