torstai 16. elokuuta 2007

Viimeistä viedään...

Ensi viikolla meidän tontilla pidetään aloituskokous. Saanen arvata, taas se maksaa joitain satasia. Tuntuu hassulta, että tähän mennessä kaikki isommat kulut ovat olleet kaupungille: rakennusluvat, talon merkkaaminen ja niin edelleen. Yllättävän iso summa niistä satasista on kertynyt...

Kahden viikon päästä meillä ehkä on jo kuoppa. Sitten voikin heittää hyvästit niille lopuillekin rauhallisille vapaailloille... on tietenkin suhteellista, onko neljän pikkuhirviön kanssa koskaan rauhallista. Mites muuten arvon naapureilla, minkäikäistä jälkikasvua teiltä löytyy meidän pikkukullannuppujen kavereiksi?

On kyllä kiva, että alkaa tapahtua. Ehkä tämä rakennuskypsytys helpottaa, kun alkaa näkyä jotain konkreettistakin tulosta. Se luo tietysti uudenlaisia ongelmia sitten, asuntovelka kasvaa silmissä ja Rakentaja luuhaa kaikki illat jossain suurennuslasin kanssa etsimässä virheitä seinistä. Väittävät isot pojat kuitenkin, että jos rakennusprojektista selviää ehjin nahoin, sen jälkeen sitä tuntee puoliskonsa niin hyvässä kuin pahassakin.

Sitä odotellessa...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys naapurilta (jonka ehkä pitäisi jotenkin kirjautua, ettei tarttis koko ajan anonyyminä kommentoida...)! Meidän jälkikasvu on ihan miniatyyrikaliiberia vielä; tytöllä ikää 6kk. Naapurin tyttöjen kanssa saa leikkiä mutta poikien varalta laitetaan pihaan piikkimatto, sanoo tuo mies.
No mutta nyt taas pakkaamaan...muutto lauantaina. Hyvästi Kivistö, muutamaksi kuukaudeksi :)

Heidi kirjoitti...

No mutta meidän 2-vuotiaasta tyttelistä saa varmasti seuraa sitten. Ja pidämme Puuha Peten loitolla. Itse asiassa Puuhikselle on jo morsian valittuna ;-))))

Sami kirjoitti...

Tuossa voi muuten napsauttaa 'other' -nappulaa ja kirjoittaa itselle jonkin nimen ja sitten vaan painaa 'publish', niin tulee nimi anonyymin tilalle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ihan loistava blogi! Kävin silloin aikanaan lukemassa avausviestin ja nyt tulin uudestaan, ja täällähän on tarinaa vaikka millä mitalla. Jatka samaa rataa :)
E

Anonyymi kirjoitti...

Ja tervehdys myös Rakentajalle! :)
E

Heidi kirjoitti...

*pusuja* vaan ja kiitos fanituksesta ;-))))